Ventilasjonsmerking

Alle våre merker produseres
på egne maskiner hos Bsafe.
Derfor kan vi produsere eksakt
det som er optimalt for dere !

Merking av ventilasjonanlegg

Riktig merking av ventilasjonsrør / ventilasjonskanaler, er et viktig for å ivareta sikkerhet, forsvarlig vedlikehold og effektiv drift. Det hjelper personell til å reagere riktig ved nødsituasjoner og forhindre ulykker. Samtidig oppfyller man myndighetenes krav til merking.

Standard
NS 5575 er en norsk standard som omhandler “Ventilasjon av bygninger – Inneklima – Ytelseskrav, dimensjonering og utførelse.” Denne standarden gir retningslinjer og krav for design, installasjon, og drift av ventilasjonssystemer for å sikre et godt inneklima.

Data
Viktige data kan flettes inn i produksjonen, slik at merkingen gir mer informasjon enn kun flow retning og medie.
Tag nummer, Fra-Til, QR kode, eller noe så enkelt som din logo, legges inn etter ønske.

Vi utarbeidet kunde og prosjekt tilpassede maler som kundene krysser av og fyller ut, slik at vi effektivt kan flette data inn i merkingen helt presist.

Formater og kvalitet
Da vi produserer all merking på våre egne maskiner, kan vi levere eksakt det som passer dere.
Derfor kan vi levere ulike limtyper, slitestyrker og formater som gjør merkingen mest optimal for dere.

Vi produserer merking på rull og som løse merker, uansett standard eller egen løsning. Produksjonen skreddersys til dine spesifikasjoner og ønsker.
Individuelle merker leveres som selvklebende, på myk plate, stiv plate eller med aluminium brakett.

Effektivitet
Tid er jo penger, og derfor leverer vi ulike løsninger til ulike prosjekter.
Rund-merking som er raskere og enklere å montere enn standard produkter.
Individuelle merker som er enda raskere å montere og enda rimeligere å kjøpe, enn rund-merking/ rull merking. Sterke lim som gjør behov for rengjøring mindre før montering og mer.
Alt er faktorer som gir raskest og best resultat !

Vi forstår viktigheten av å ha unik og relevant merking som passer perfekt for deres behov. Med vår ekspertise innen kan du være trygg på at våre rørmerker vil tåle selv de mest krevende miljøer.

Lag gjerne merkingen fortløpende selv, med termoprintere for rør og ventilasjonsmerking. Raskt og effektivt om merkingen suppleres eller skiftes i etapper !

Bsafe AS Rørmerker på rull

QR koder
Med QR kode på merkingen kan du linke rett inn i vedlikeholds program, LOTO prosedyrer, tekniske datablad, rørskjema med mer.